zondag 7 maart 2010

uitstap naar het bos met klas 1

Thomas en Merel schreven de volgende tekst :
We zijn naar het bos geweest. En als we er waren, dan werden we in twee groepen verdeeld. De eerste groep ging naar de kruidentuin. Er waren daar oude koetsen. En er waren ook mooie planten. En daarna mochten we spelen. In de namiddag zijn we op stap geweest met de gids. Daar hebben we over de lente geleerd. We zagen ook een hol van een specht. Dat leek op een 8. Dat was een leuk avontuur.

Tekst van Stien :
We zijn naar het bos geweest met klas 1. We hebben met de bus geweest. We waren in 2 groepen verdeeld. We zijn naar de kruidentuin gezien. We hebben daar bijenkorven gezien. We kregen de gids Katrien. We gingen in de kruidentuin eten. Maar er was veel te veel rook. We gingen dan maar binnen eten. Ik dronk cécémel en at een klaaspaard en 2 pistolets.

Tekst van izabo :
We zijn naar het bos geweest. We zijn met het eerste geweest. We hebben spelletjes gespeeld. En met katrien, de gids geleerd over dieren. Het was leuk.

tekst van Eline :
We zijn naar het bos geweest. Spelen was leuk. Ik heb wat bij geleerd. Maar ik vond de gids super saai. Dat moet ik toch toegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers